Hvem er mindzense?

Hvem er mindzense?

Jeg hedder Helle Sletting og er indehaver af mindzense. Mit ønske er, at hjælpe mennesker på vej gennem meditation og yoga, og dermed styrke deres mentale og fysiske robusthed. I mit arbejde bruger jeg mindfulness og sanseintegration for at udvikle potentialet hos det enkelte menneske, og jeg lægger stor vægt på, at gøre min undervisning så hverdagsnær og meningsfyldt som muligt. Jeg er uddannet kvalificeret underviser i mindfulness baseret stressreduktion (MBSR) ved Aarhus Universitet, som er en evidens- og forskningsbaseret uddannelse.
Desuden har jeg supplerende kurser i:
· Mindfulness At Work
· Mindfulness Mentor
·
Mindfulness for børn
I et undervisningsforløb i MBSR bliver der lagt vægt på meditation og træning i, at sætte fokus på sindet, tankerne og deres substans. Derudover er mindful yoga også en del af undervisningen, hvor vi bruger kroppen som anker for tankernes mylder og sætter fokus på sanserne. Man kan sige at mindfulness er mental fitness. Ligesom vi træner kroppen i udholdenhed og styrke, træner vi ved mindfulness sindet og tankerne. Vi udvikler vores evne til at være tilstede med alle sanser. Vi arbejder med at reducere stress og skabe overskud til at udvise empati og overskud. Kort sagt vi styrker vores mentale og fysiske robusthed.
Jeg er desuden uddannet ergoterapeut og har arbejdet med dette fag i 20 år. Her har jeg supplerende kurser i sanseintegration, neuropsykologi og neuropædagogik. I en årrække var jeg ansat i lederstillinger, og jeg altid har lagt stor vægt på trivsel, så det psykiske arbejdsmiljø og de fysiske forhold fremmer arbejdsglæde og potientalet hos medarbejderne.
I løbet af årene har jeg mødt mennesker med mange forskellige udfordringer og behov – behov for fysisk og psykisk selvindsigt, samt behov for praktiske redskaber til at opnå en meningsfyldt hverdag. Her igennem har jeg også erfaring med arbejdsmiljø og arbejdspladvurderinger (APV) og specifik træning af kognitive og fysiske funktioner.
Supplerende til udvikling af den enkeltes potientale har jeg taget uddannelse som NLP coach.
I min fortsatte udvikling følger jeg kurser og temadage, bl.a. fra Dansk Center for Mindfulnes ved Aarhus Universitet, ligesom jeg tager på retreats til fordybelse og inspiration.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.